Kaartverkoop

Strijden tegen eenzaamheid onder ouderen

Op de Zwolse Haringparty staan maatjes centraal. Niet alleen de traditionele Hollandse lekkernij, maar ook zakenmaatjes of wandelmaatjes, stapmaatjes, kaartmaatjes, theatermaatjes, muziekmaatjes, beste maatjes en maatjes op zoek naar een maatje. Maatjes die andere (eenzame) maatjes helpen. De opbrengst van dit festival komt geheel ten goede aan WijZWelzijn, dat hiermee werkt aan de bestrijding van eenzaamheid onder ouderen. Je samen sterk maken voor een ander noemen wij als Rotary: Maatkracht. 

Wil je ook loterij- of veilingitems inbrengen? Kijk dan op deze pagina.

Wil jij ook aanwezig zijn bij de Zwolse Haringparty 2023, het leukste UITJE van Zwolle? En samen met collega-ondernemers de zomer inluiden, een gezellige avond hebben en het goede doel steunen? Bestel dan hier je Maatjespakket of losse kaarten.

Losse kaarten

Losse kaarten zijn verkrijgbaar voor €121,00 per persoon, inclusief btw. Deze geven toegang tot het festivalterrein en onbeperkt hapjes en drankjes tijdens de avond.

Maatjespaketten

Het Maatjespakket bestaat uit acht all-inclusive toegangskaarten voor de Zwolse Haringparty. In het arrangement is alle eten en drinken gedurende de hele avond inbegrepen. Voor €750,00, exclusief btw, heb je met je gasten een geheel verzorgde avond.

Adresgegevens voor facturatie(Vereist)
Maatjes pakketten
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.