Loterij en veilingitems

Tijdens de Zwolse Haringparty vinden er zowel een loterij als een veiling plaats. Voor de loterij worden gedurende de avond Dukaten verkocht. Met deze Dukaten maak je kans op mooie prijzen. Wil je als bedrijf een prijs beschikbaar stellen, dan help je daarmee het goede doel, namelijk het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. 

Als prijs kun je denken aan een typisch product uit je assortiment. Natuurlijk wordt tijdens de loterij vermeld wie de prijs beschikbaar heeft gesteld. 

Voor de veiling kun je grotere items inbrengen, waar op geboden kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het beschikbaar stellen van een exclusieve auto voor een weekend; een verblijf van een weekend of week in een vakantiehuis; een compleet verzorgd diner voor XX personen in een restaurant; XX uur gratis belasting- of financieel advies; een kunstwerk; een workshop of clinic; een wellnessweekend voor twee personen of een jaar lang iedere week verse bloemen, bezorgd aan huis of op de zaak. 

Neem contact op met Frank Brilman, als je een item in wilt brengen voor de loterij of de veiling. Hij is bereikbaar per mail via f.e.brilman@gmail.com