Partners

Dit festival wordt mogelijk gemaakt door de fantastische bijdragen van de volgende bedrijven: BMW Dusseldorp, Jansen Vastgoed, Bakertilly, Arslan & partners advocaten, Mocca d’Or, Schuttelaar wijnen en geschenken, Schagen Groep, Het Notarieel, Wadinko, Stern Partyservice, Zecht, VDK, Novon Schoonmaak, KVS Kantoorinrichtingen, Oostas Makelaars, Raeth, Fleetgo, Golfclub Zwolle en Hanos.

Zij zijn onze belangrijke partners, onze Zwolse Maten. Wilt u ook Zwolse Maat worden? Neem dan contact op met Jeroen Nagelmaecker, bereikbaar via jeroen.nagelmaeker@me.com

PARTNERPAKKET ZWOLSE MAAT PLATINUM

  • U ontvangt 50 entreekaarten voor uw eigen relaties.
  • Wij zorgen voor de tekst voor de uitnodigingen en wij ontdubbelen de relaties. Na aanmelding verzorgen wij de verdere communicatie.
  • Opname van uw bedrijfsnaam bij alle uitingen rondom de Zwolse Haringparty 2024.
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam op alle uitingen op het festivalterrein.
  • Twee grote spandoeken (2 x  3,5 meter) met bedrijfslogo op festivalhek.

De entreekaart geeft toegang tot het festivalterrein, inclusief eten en drinken. We werken hierbij zoveel mogelijk met producten en partners uit de regio! Met uitzondering van de haring natuurlijk!

Pakket ZWOLSE MAAT PLATINUM € 5.500,00, exclusief btw.

Je kunt ook kiezen voor een ZWOLSE MAAT GOUD voor € 4.000,00 exclusief btw, met 40 entreekaarten of ZWOLSE MAAT ZILVER voor € 2.000,00 exclusief btw, met 20 entreekaarten. Deze opties zijn exclusief de spandoeken op het festivalhek.